Κούγιας δύο εβδομάδων: Τον έδιωξε, τον γύρισε πίσω, τον αποθέωσε...

Τα δώδεκα λεπτά συμμετοχής και μια ανάρτηση στο instagram έκαναν τον Αλέξη Κούγια να μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια τον Βαγγέλη Μόρα: αυτόν που έδιωξε στις 20 Φλεβάρη.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ / ΚΟΥΓΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Kougias EUROKINISSI

Τον Αλέξη Κούγια δεν τον πιάνεις από πουθενά. Όσο κι αν προσπαθήσεις να μπεις στο μυαλό του και να εξηγήσεις τις μεταστροφές σε θέσεις και πιστεύω, άκρη δεν θα βρεις. Λαβύρινθος που σε μπερδέυει περισσότερο. Άβυσσος η σκέψη του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, ο οποίος στις 20 Φεβρουαρίου αποφάσισε τη λύση του συμβολαίου του Βαγγέλη Μόρα, στις 26 του ίδιου μήνα τον κάλεσε πίσω γιατί τον ζήτησε ο νέος προπονητής (Ντόστανιτς) και στις 6 Μαρτίου τού έβγαλε το καπέλο!

" Κάθε προηγούμενη παρεξήγηση δεν έχει καμία αξία και αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου μια κακή στιγμή του παρελθόντος", ανέφερε σε νέα προσωπική δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας, δείχνοντας μεταμέλεια για εκείνη την απόφασή του.

Ο λόγος είναι διπλός.

Από τη μία η πρώτη 12λεπτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, στο ματς με τον Λεβαδειακό, καθώς "η αγωνιστική εικόνα του έστω και για λίγα λεπτά μάς δημιουργεί τις καλύτερες προσδοκίες. Έρχονται καθοριστικά παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο και τον θέλουμε κοντά μας, υπερήφανο και διψασμένο για να μας βοηθήσει όλους".

Από την άλλη η ανάρτηση του Μόρα στο instagram. Τι έγραψε ο βετεράνος στόπερ; " Μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες έγινε το όνειρο μου όπως και το όνειρο των δικών μου ανθρώπων πραγματικότητα ... να φορέσω την φανέλα που αγαπώ ξανά ! Ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω και να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο είναι η ΑΕΛ. Πείτε το οπαδιλικι, πείτε το γλύψιμο, πείτε το όπως θέλετε , για μένα θα είσαι η ομάδα της καρδιάς μου και όσο θα μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι θα προσπαθώ να το απολαύσω όσο πιο έντονα μπορώ χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα λένε οι κακές γλώσσες".

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια το περιεχόμενο " ανέβασε όλους τους οπαδούς μας, τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ κι εμένα προσωπικά πολύ ψηλά".

Οπότε όλα περασμένα. Για το ξεχασμένα δεν είμαστε βέβαιοι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK