Κούγιας: "Γυρίζουμε στις εποχές Κόκκαλη και Μαρινάκη"!

Καυστικός στον Sport24 Radio 103,3 ο Αλέξης Κούγιας. Έριξε... βόμβες για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, όμως ταυτόχρονα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα... δίκαιο. Διαβάστε τις δηλώσεις που έχουν κάνει πάταγο!

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όσο προχωρά η μέρα (Κυριακή 11/3) παράγοντες και πολιτικά πρόσωπα τοποθετούνται όσον αφορά την απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ, που επέστρεψε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ και "έσβησε" την τιμωρία της έδρας για δυο αγωνιστικές.

Τελευταίος ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και έριξε... κεραυνούς. Καταρχάς χαρακτήρισε δίκαιη την απόφαση της επιτροπής, όμως στη συνέχεια έκανε λόγο για δικαστές που έβγαλαν... μεροκάματο!

"Ποδοσφαιρικά, το αποτέλεσμα της έφεσης είναι δίκαιο. Θα ήταν άδικο για τον ΠΑΟΚ που έχει κερδίσει τόσα πολλά στο γήπεδο, να μην πάρει ένα πρωτάθλημα που αξίζει, επειδή ένας αληταράς πέταξε ένα αντικείμενο που μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο.

Μιλάμε για αντικείμενο που ζυγίσει 400 γραμμάρια. Το πρωτάθλημα, όμως, πρέπει να κριθεί στο γήπεδο", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Από την άλλη, όμως, έχουμε να κάνουμε με προκλητική παράβαση των νόμων! Είναι πολύ κρίμα για τους δικαστές που πήραν αυτή την απόφαση. Κοίταξαν να βγάλουν το μεροκάματο. Γυρίζουμε στις εποχές Κόκκαλη και Μαρινάκη, που όποιος δεν ήταν μαζί τους, τον εξόντωναν!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK