Κούγιας: "Θα κάνουμε θυσίες για το AEL FC Arena"

Ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να διευκρινίσει ότι στόχος της διοίκησής του είναι η ΑΕΛ να χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο που χτίστηκε γι' αυτήν.

Κούγιας: "Θα κάνουμε θυσίες για το AEL FC Arena"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αλέξης Κούγιας και Κώστας Πηλαδάκης βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τη χρήση της AEL FC Arena, μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Σε δήλωση που μοιράστηκε στον Τύπο ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τόνισε: " Αντιλαμβάνομαι πως έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανασφάλεια στους οπαδούς μας, για το αν τελικώς η ομάδα χρησιμοποιήσει σαν έδρα της το AEL FC ARENA.

Έχω πληροφορηθεί με πολύ μεγάλη μου λύπη πως υπάρχουν ορισμένες ακραίες τοποθετήσεις από διάφορους στο ραδιόφωνο μας. Θα παρακαλούσα αυτή η συζήτηση να τελειώσει σήμερα και να διαβεβαιώσω όλους πως τόσο εγώ όσο και ο κ.Πηλαδάκης συνεργαζόμαστε μαζί καθημερινά και είμαι βέβαιος πως τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε μια οριστική λύση για να χρησιμοποιείται το AEL FC ARENA τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο μας.

Προσωπικά, μου είναι αδιανόητο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στο γήπεδο που χτίστηκε μόνο για αυτήν και είμαι έτοιμος να κάνω τις μεγαλύτερες προσωπικές θυσίες αλλά έχω την αίσθηση πως και ο κ.Πηλαδάκης είναι έτοιμος για το ίδιο. Κάνω έκκληση σε κάθε περίπτωση να σταματήσει η συζήτηση γι' αυτό το θέμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ