"Κουτσοκούμνη παραιτήσου, ξεφτιλίζονται Τριτσώνης-Κουκουλάκης"

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους "4" του Κυπέλλου όμως οι άνθρωποί του δεν άφησαν ασχολίαστη τη διαιτησία στο Περιστέρι και το γκολ-οφσάιντ του Ατρομήτου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο "τελικός" στο Περιστέρι βρήκε τον Ολυμπιακό να μένει πίσω στο σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, από ένα γκολ (του Ντάουντα) που ξεκίνησε από θέση οφσάιντ (ήταν πίσω από τον τελευταίο αμυντικό ο Κιβρακίδης όταν πήρε την κάθετη Πλατέλλα), με τους Πειραιώτες να έχουν όμως ψυχικά αποθέματα και με τους Ρομαό και Φορτούνη να παίρνουν μία σπουδαία νίκη επί του Ατρομήτου.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως ο στόχος επετεύχθη με την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας δεν άφησαν να περάσει στα... ψιλά η αντιμετώπιση που είχαν από τη διαιτησία και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης διατύπωσαν τα έντον παράπονά τους μέσω τοποθέτησης.

"Εμείς δεν είμαστε Κατίνες σαν κάποιους άλλους και αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο σοβαρά. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος και έχει ομάδα με ποιότητα για να ξεπερνάει και εγκλήματα που αλλοιώνουν έναν αγώνα όπως τον αποψινό και να φτάνει στη νίκη. Βλέπουν όλοι τι γίνεται και καταλαβαίνουν.

Είδατε χτες, είδατε και σήμερα. Είναι ανθρώπινο λάθος να είναι τέσσερις παίκτες οφσάιντ μπροστά στον κύριο Κωστάρα και να τους αφήνει να σκοράρουν; Η εγκληματική διαιτησία του κυρίου Αρετόπουλου είναι φυσιολογική; Πρέπει επιτέλους να σεβαστούν τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Μετά από αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό της... εξομάλυνσης φανταζόμαστε ότι καταλαβαίνουν όλοι ότι ο υπεύθυνος της εξομάλυνσης, ο κύριος Κουτσοκούμνης, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Και οι κύριοι Τριτσώνης και Κουκουλάκης θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα", ήταν η θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού λίγο μετά τη νίκη με 2-1 των πρωταθλητών Ελλάδας που τους έφερε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK