Κουτσοκούμνης: "Κλείδωσε η Επιτροπή Εξομάλυνσης"

Η επιτροπή Εξομάλυνσης θα αποτελείται τελικά από έξι μέλη. Δείτε τι ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης μέσω Facebook ο εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Κουτσοκούμνης: "Κλείδωσε η Επιτροπή Εξομάλυνσης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρωί, πρωί ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook ότι "κλείδωσε" η σύνθεση της Επιτροπής Εξομάλυνσης που όπως είπε θα αποτελείται από έξι άτομα.

" Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες. Κλείδωσε η προσωρινή διοικούσα στην Ελλάδα… από ψες. 6 άτομα. Το ευχαριστώ μου προς όλους. Θα δουλέψουμε σκληρά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Κουτσοκούμνης: "Κλείδωσε η Επιτροπή Εξομάλυνσης"

Αυτό που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση τους από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που θα γίνει είτε κατά την διάρκεια της ημέρας, είτε το αργότερο μέχρι το Σάββατο 29/10.

Όσον αφορά τα ονόματα, επιβεβαιωμένη είναι η συμμετοχή του μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ Αλέξη Δέδε, του παλιού αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα και σύμφωνα με πληροφορίες του Ελληνοιταλού νομικού της uefa Άντζελο Ρηγόπουλου.

Για τις άλλες τρεις θέσεις, "παίζουν" το όνομα του Ζήση Βρύζα που θα έχει την εποπτεία των εθνικών ομάδων ενώ ακούγεται επίσης το όνομα του δικηγόρου και στενού συνεργάτη του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, Παναγιώτη Περάκη.

Από την στιγμή που η Επιτροπή θα αποτελείται από έξι άτομα, αυτό η ψήφος του προέδρου θα είναι διπλή.

24MEDIA NETWORK