Κοζορώνης: "Έχουμε ακόμα ένα γύρο για την παραμονή"

Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης μίλησε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για το ισόπαλο 3-3 του Εργοτέλη με την Καλλονή και για τη μάχη παραμονής των Κρητικών.

Κοζορώνης: "Έχουμε ακόμα ένα γύρο για την παραμονή"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου του Εργοτέλη:

Για το αν προπονείται στις εκτελέσεις φάουλ: "Γενικά χτυπάω φάουλ στην προπόνηση".

Για την ισοπαλία με την Καλλονή: "Στη συγκεκριμένη θέση κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Μας μένει μία πικρία, γιατί αν δεν είχαμε δεχθεί το τρίτο γκολ, θα παίρναμε κάτι παραπάνω. Έτσι όπως πήγε το ματς κατάφερε η Καλλονή και προηγήθηκε με 2-3, οπότε καλός είναι και ο βαθμός".

Για την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία: "Γίνονται πολλά στη Super League. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αν και αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα. Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα φτιάξουν τα πράγματα. Έχουμε ακόμα ένα γύρο".

Για τους βαθμούς που έχουν χαθεί, αν και ο Εργοτέλης είχε καλή παρουσία στο γήπεδο: "Δεν παίζουμε μόνοι μας, υπάρχουν και αντίπαλοι. Σε κάποια παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που δουλεύουμε".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: "Στα αποδυτήρια μας επικρατεί καλό κλίμα. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, που τα φτιάχνουμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Σε πολύ μικρό διάστημα θα λυθούν και θα είμαστε έτοιμοι".

Για τον τρόπο που πανηγύρισαν στον Εργοτέλη το γκολ του: "Το γκολ μου μπήκε στα τελευταία λεπτά, ήμασταν και πίσω στο σκορ".

Για την Καλλονή: "Η Καλλονή έχει καλή ομάδα, έχει δέσει σαν σύνολο. Δεν έχει κάνει πολλές προσθήκες, για να χρειαστεί χρόνος να δεθεί σαν ομάδα. Νομίζω ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους".

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Πλατανιά: "Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε ότι μπορούμε. Θα πάμε για να κερδίσουμε. Ο Πλατανιάς είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Λίγες ομάδες ξεχωρίζουν στην Ελλάδα. Πιστεύω όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει".

Για τα προβλήματα που έχει ο Εργοτέλης: "Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα από την αρχή της χρονιάς. Δεν λύθηκαν το καλοκαίρι. Μείναμε πίσω στην βαθμολογία γιατί είχαμε πρόβλημα στο γκολ. Τον Γενάρη έγιναν κάποιες κινήσεις. Η ομάδα έχει και μικρούς σε ηλικία παίκτες και δεν έχουν την πείρα. Είχαμε και ατυχία, ελπίζω τώρα να μας γυρίσει η τύχη".

Για την εικόνα που του φετινού πρωταθλήματος και ποιους παίκτες ξεχωρίζει: "Λίγες ομάδες ξεχωρίζουν, αυτές που πρωταγωνιστούν. Δεν έχει σωθεί καμία ομάδα. Καμία ομάδα δεν πρέπει να είναι ξεγραμμένη. Υπάρχει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος και όλα μπορούν να ανατραπούν. Από την ομάδα μου ο Γιουσούφ κάνει κορυφαία χρονιά. Ο Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ κάνει καλή χρονιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK