Κρίνεται το μέλλον του Κοκότοβιτς

Κρίνεται το μέλλον του Κοκότοβιτς

Ρεπορτάζ: Άκης Ιωακείμογλου


Οι τέσσερις βαθμοί που έχει συγκεντρώσει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος μπορεί να μην είναι απογοητευτική συγκομιδή, όμως η εικόνα που παρουσιάζουν οι "κοκκινόμαυροι" εντός αγωνιστικού χώρου είναι μάλλον προβληματική. Γι' αυτό, άλλωστε, και οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος σε περίπτωση που στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν κατορθώσει να "χαρίσει" στον Απόλλωνα ένα θετικό αποτέλεσμα, τότε το πιθανότερο είναιπως θααποτελέσει παρελθόν. Οι όποιοι ενδοιασμοί υφίστανται εξ αιτίας της δυσκολίας εξεύρεσης ικανού αντικαταστάτη. Ακόμα πάντως και έτσι, την ομάδα θα αναλάβει -έστω και προσωρινά- ο Βασίλης Τραϊνόπουλος, υπεύθυνος της ομάδας Νέων αλλά και παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

Για το ματς με τον Γηραιό τώρα, ο Κοκότοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τριών τραυματιών, Ομάρι, Σπυρόπουλου και Ραντιβόγεβιτς. Τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναπροσαρμόζουν εντελώς τα πλάνα του Σέρβου για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Και ανοι δύο τελευταίοι απουσίαζαν και από προηγούμενες αναμετρήσεις, ο Ομάρι τραυματίστηκε στη διάρκεια της εβδομάδας προσθέτοντας το όνομά του στο απουσιολόγιο της ομάδας.



News 24/7

24MEDIA NETWORK