Κρίνεται του Μπεν

Στην Τούμπα θα είναι ο ατζέντης του Μπεν και στο περιθώριο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, θα συζητήσει με τον Ζήση Βρύζα.

Κρίνεται του Μπεν
INTIME SPORTS

Στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι το απόγευμα ο ξένος ατζέντης του Μπεν και στο περιθώριο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά (εκπροσωπεί δύο παίκτες της ομάδας της Κρήτης), αναμένεται να τα πει με τον Ζήση Βρύζα. Ετσι πιθανόν να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του ποδοσφαιριστή της Βέροιας, για τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης και ο ισχυρός άνδρας της συγκεκριμένης ομάδας Θόδωρος Καρυπίδης τα έχουν βρει σε όλα. Απομένει μόνο το "ναι" του παίκτη για να "τελειώσει" η μεταγραφή...

Ο Μπεν σε δηλώσεις του χθες φάνηκε να είναι ακόμη πιο θετικός στο να παίξει στον ΠΑΟΚ (για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους "ασπρόμαυρους" είπε στη NOVA πως... " ίσως είναι καλό να γίνει για να παίξω στην Ευρώπη"), στον "Δικέφαλο" είναι αισιόδοξοι για θετική έκβαση στο όλο ζήτημα και ο μόνος προβληματισμός έχει να κάνει με το γεγονός πως η γυναίκα του προτιμά την Γαλλία ή το Βέλγιο (για την συνέχεια της καριέρας του) για να μεγαλώσουν εκεί τα παιδιά τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK