Κριστιάνο Ρονάλντο: Χάνει 17,5 εκατομμύρια λόγω συμπεριφοράς

Το δικαίωμα να αποφύγει την καταβολή αποζημίωσης προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντμ εξαιτίας παραβατικών συμπεριφορών του Πορτογάλου.

Manchester United's Cristiano Ronaldo stands on the pitch during warmup before the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκεπτικός AP

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας στην ανακοίνωσή της πως ευχαριστεί τον Πορτογάλο για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ήταν αναπόφευκτη.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Πορτογάλος με τους "Κόκκινους Διαβόλους" έληγε το καλοκαίρι του 2023 και υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να λάβει αποζημίωση για τη λύση της συνεργασίας.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα των TIMES η άρνηση του Πορτογάλου να μπει ως αλλαγή στον αγώνα με την Τότεναμ αλλά και η μη εξουσιοδοτημένη συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν, παραβιάζουν συγκεκριμένους όρους του συμβολαίου.

Όλα τα παραπάνω δίνουν στην Γιουνάιτεντ το δικαίωμα να γλιτώσει την αποζημίωση ύψους 17,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσω του δικαστηρίου.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν υπάρχει κάποιος όρος που να εμποδίζει τον Ρονάλντο να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της Premier League επιθυμεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκρίλις είναι φανταστικός: Πήρε και τηλέφωνο τον μικρό Φίνλεϊ

Ο Κομπανί "κονιορτοποίησε" τον Ρονάλντο με μία ατάκα

Μουντιάλ 2022: Η απίστευτη γκάφα του Τομιγιάσου με παίκτη της Ισπανίας που δεν κλήθηκε στη διοργάνωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK