Μουντιάλ 2022: Η απίστευτη γκάφα του Τομιγιάσου με παίκτη της Ισπανίας που δεν κλήθηκε στη διοργάνωση

Για τον Τιάγκο Αλκάνταρα θέλησε να μιλήσει ο Τακεχίρο Τομιγιάσου, αναφερόμενος στον αγαπημένο του παίκτη από την εθνική Ισπανίας που ξεχωρίζει, παρόλο που αυτός δεν βρίσκεται στην 26αδα του Λουίς Ενρίκε.

Japan's Takehiro Tomiyasu is pictured prior the international friendly soccer match between USA and Japan in Duesseldorf, Germany, Friday, Sept. 23, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τακεχίρο Τομιγιάσου με την φανέλα της εθνικής Ιαπωνίας AP

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βιντεάκι με πρωταγωνιστή τον δεξιό μπακ της εθνικής Ιαπωνίας και της Άρσεναλ, Τακεχίρο Τομιγιάσου.

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο Ιάπωνας για τις ομάδες που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τη χώρα του, μεταξύ των οποίων είναι και η Ισπανία, ο Τομιγιάσου μίλησε για τον Τιάγκο Αλκάνταρα λέγοντας πως είναι ο αγαπημένος του παίκτης από την αποστολή των Ισπανών, αλλά αμέσως του μετέφεραν ότι αυτός δεν είναι στη λίστα, με τον Ιάπωνα να μην μπορεί να το πιστέψει, ρωτώντας δύο και τρεις φορές αν όντως ο Τιάγκο δεν βρίσκεται στη διοργάνωση.

Ανάλογη γκάφα είχε κάνει πρόσφατα και ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, αφού είχε αναφέρει πως ένας από τους πιο απειλητικούς παίκτες της εθνικής Αγγλίας είναι ο Σάντσο, ο οποίος όμως δεν κλήθηκε ποτέ από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Δείτε το αστείο βιντεάκι

Διαβάστε Περισσότερα

Σαουδική Αραβία: Το επικό τρολάρισμα των φιλάθλων στους Αργεντίνους

Σίτι: Το πρώτο μεγάλο ντιλ εν μέσω Μουντιάλ, επέκτεινε ο Γκουαρντιόλα

Μουντιάλ 2022: Ο κόουτς της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι τυχαίος, είναι... προφεσόρ εθνικών ομάδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK