Κριστιάνο Ρονάλντο: Μένει Κατάρ και αποφασίζει για το μέλλον του

Στο Κατάρ για διακοπές θα παραμείνει γαι λίγες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Portugal's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Την απόφαση να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια του στο Κατάρ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, η οποία τονίζει πως το παράδειγμα του Πορτογάλου θα ακολουθήσουν και άλλοι εννέα ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όλα αυτά ενώ οι φήμες για τις σχέσεις του Πορτογάλου με την Ομοσπονδία και τον Φερνάντο Σάντος οργιάζουν, με τη σύζυγο του Πορτογάλου, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ μάλιστα να κάνει "επίθεση" μέσω του λογαριασμού της στο instagram προς το πρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή εξαιτίας της απουσίας του CR7 από την βασική 11αδα.

Θυμίζουμε ότι ο Ρονάλντο έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ουαλίντ Ρεγκραγκί: Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του Μαρόκου

Μπάγερν: Αυτό είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Νόιερ

Λίβερπουλ: Στα ραντάρ της αστέρι της Αργεντινής

News 24/7

24MEDIA NETWORK