Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον θέλουν δύο ομάδες με τον ίδιο ιδιοκτήτη

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει σε μία από τις ομάδες του,σύμφωνα με την MARCA, ο ιδιοκτήτης των Νιούκαστλ και Αλ Νασρ, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Switzerland, at the Jose Alvalade Stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία AP

Την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης του Πορτογάλου στον Πιρς Μόργκαν.

Πλέον, ο CR7 θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας, όντας αυτή τη στιγμή ο μόνος ελεύθερος παίκτης που βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ.

Πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, λίγες όμως εκείνες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, έντόνο ενδιαφέρον για τον Ρονάλντο ήδη δείχνει τόσο η ομάδα έκπληξη της φετινής Premier League, Νιούκαστλ όσο και η Αλ Νασρ.

Το κοινό που έχουν αυτές οι δύο ομάδες είναι ο ιδιοκτήτης. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, τον πλουσιότερο άνθρωπο που εμπλέκεται στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή και διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκρίλις είναι φανταστικός: Πήρε και τηλέφωνο τον μικρό Φίνλεϊ

Μουντιάλ 2022: Η απίστευτη γκάφα του Τομιγιάσου με παίκτη της Ισπανίας που δεν κλήθηκε στη διοργάνωση

Μέσι: Ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη στον Ρονάλντο, πέταξε "καρφί" για τον Αργεντίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK