Κρόος: Περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ γιατί έχει... υποχρεώσεις

Πώς περιμένει πώς και πώς να ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του γιατί θέλει να πάει διακοπές, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τόνι Κρόος.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, left, hugs with Toni Kroos after the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Τόνι Κρόος AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τόνι Κρόος για ακόμα έναν χρόνο, πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι το οποίο ισχύει και με την περίπτωση του Λούκα Μόντριτς.

Ο Γερμανός είχε ξεκαθαρίσει πολλάκις την επιθυμία του να μείνει στην Μαδρίτη και περιμένει πώς και πώς την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι καθώς έχει "υποχρεώσεις" εν όψει καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος χαφ δήλωσε πως βρίσκεται εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από τους Μαδριλένους καθώς θέλει να πάει διακοπές.

"...Πρέπει να τους ρωτήσω κι εγώ τι γίνεται με την ανακοίνωση, θέλω να πάω διακοπές άμεσα..."

Θυμίζουμε πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κρόος έχει καταγράψει 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Ρεάλ, με 2 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Εφαρμόζει με την Τσέλσι την τακτική Ρεάλ, στην υπόθεση Λουκάκου

Η Σίτι κάνει το μεγαλύτερο δώρο στους διεκδικητές του Ζοάο Κανσέλο

Μπάγερν: Τα οκτώ ανοιχτά μέτωπα μετά από την κατάκτηση της Bundesliga

News 24/7

24MEDIA NETWORK