Η Σίτι κάνει το μεγαλύτερο δώρο στους διεκδικητές του Ζοάο Κανσέλο

Δημοσίευμα "βόμβα" κάνει ξεκάθαρο πως η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ξεμπερδεύει με τον Ζοάο Κανσέλο χωρίς ιδιαίτερες περιπέτειες.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, gives directions to Manchester City's Joao Cancelo during the Premier League soccer match between Burnley and Manchester City at Turf Moor, in Burnley, England, Saturday, April 2, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ζοάο Κανσέλο και Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ζοάο Κανσέλο από τότε που δόθηκε δανεικός στην Μπάγερν κι έχει βγει προς τα έξω ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα άλλη ευκαιρία δεν πρόκειται να του δώσει συγκέντρωσε γύρω του μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες.

Ωστόσο, οι περισσότεροι εκ των διεκδικητών σκάλωσαν στα 70 εκατ. ευρώ που ζήτησε η Σίτι από την Μπάγερν για να μετατραπεί ο δανεισμός σε μόνιμη μεταγραφή το καλοκαίρι.

Πλέον, σύμφωνα με την Dailymail, οι φιναλίστ του φετινού Champions League βλέπουν τελείως διαφορετικά την προοπτική της πώλησης του Πορτογάλου κάτι που παράλληλα επιβεβαιώνει ότι ο Γκουαρντιόλα δεν θέλει τον πλάγιο οπισθοφύλακα στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, το προαναφερθέν Μέσο αναφέρει ότι οι Πολίτες είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τα 70.000.000 ευρώ στα μισά και να δώσουν τον παίκτη σε μία εκ των ομάδων που τον διεκδικούν. Ο Κανσέλο έχει θαυμαστές στην Μπαρτσελόνα και με την τιμή του να πέφτει στα μισά σαφώς ο δρόμος ανοίγει με μεγαλύτερη προοπτική.

Διαβάστε περισσότερα

Παρελαύνουν τα δυνατά πορτοφόλια μπροστά από τον Ασένσιο

Ο Κέιν έχει έξι "διαδόχους" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τεν Χαχ έλυσε το μυστήριο με τον Ντε Χέα: Μένει ή φεύγει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK