Κρυφτούλι ή δεν έχει αποφασίσει ο Χάσι; Μάλλον το δεύτερο...

Τους έχει στην “πρίζα” τους παίκτες του ο Κοσοβάρος τεχνικός, μιας και μόνο επτά είναι οι σίγουροι για το αρχικό σχήμα. Παραμένει ρυθμιστής της ενδεκάδας ο Ρομαό που έχει δοκιμαστεί περισσότερες φορές σε ρόλο στόπερ, αλλά ο Χάσι θα προτιμούσε να τον βάλει στα χαφ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκάθαρη εικόνα δεν υπάρχει για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο Χάσι. Αν πιστέψουμε τις διάφορες δοκιμές που έχει κάνει, φαίνεται ότι θα επέλεγε ένα δίδυμο Ρομαό – Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας και τον Σιώπη δίπλα στον Οφόε. Κι όλα αυτά λόγω της κατάστασης του Βούκοβιτς.

Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο. Είναι ολοφάνερο ότι ο Κοσοβάρος θέλει να περάσει τον Ρομαό στα χαφ μαζί με τον Οφόε και στο κέντρο της άμυνας να ξεκινήσει τον Βούκοβιτς. Απλώς θα έχει μία συζήτηση σήμερα (25/7) το μεσημέρι με τον Σέρβο στόπερ και μετά θα αποφασίσει...

Στις υπόλοιπες θέσεις, Πάρντο και Καρσελά είναι στο... 50-50 για το δεξί “φτερό” της επίθεσης, ενώ για την κορυφή ο Μπεν έχει το προβάδισμα έναντι του Εμενίκε.

Οι επτά σίγουροι είναι οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Κούτρης, Οφόε, Φορτούνης και Μάριν.

Με λίγα λόγια η ιδανικότερη ενδεκάδα για τον Χάσι θα ήταν με Καπίνο – Φιγκέιρας, Ρέτσο, Βούκοβιτς, Κούτρη – Ρομαό, Οφόε – Πάρντο ή Καρσελά, Φορτούνη Μάριν – Μπεν.

Αν δεν ξεκινήσει ο Βούκοβιτς, τότε ο Ρομαό θα μετατοπιστεί πίσω και τη θέση του στα χαφ θα πάρει ο Σιώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK