Κρύβει παγίδες η κλήρωση

Πονηρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κλήρωση της φάσης του Κυπέλλου UEFA για τον ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος του βορρά" θα αγωνιστεί στον έβδομο όμιλο με αντιπάλους τη γερμανική, Στουτγκάρδη τη Σαχτιόρ από την Ουκρανία, τη γαλλική, Ρεν και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Κρύβει παγίδες η κλήρωση

"Πονηρή" και μόνο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κλήρωση της φάσης του Κυπέλλου UEFA για τον ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος του βορρά" θα αγωνιστεί στον έβδομο όμιλοτης διοργάνωσηςμε αντιπάλους τη γερμανική Στουτγκάρδη τη Σαχτιόρ από την Ουκρανία, τη γαλλική Ρεν και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Χαρακτηριστικότων τριών τελευταίων ομάδων του γκρουππως στους πάγκους τους έχουν τρεις Ρουμάνους τεχνικούς (Μιρτσέα Λουτσέσκου, Λάζλο Μπολόνι, Ρασβάν Λουτσέσκου).Όσο για τους δυο Λουτσέσκου πρόκειται για πατέρα (Μιρτσέα) και γιο (Ρασβάν) σε ένα από τα πιο σπάνια συμβάντα του ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Γιώργου Κωστίκου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 20 Οκτωβρίου, αγωνιζόμενη εκτός έδρας με τη Σαχτιόρ στο Ντόνεσκ. Τη δεύτερη αγωνιστική έχει ρεπό ενώ τηντρίτη υποδέχεται στην Τούμπα την Στουτγκάρδη. Η τέταρτη αγωνιστική έχει ταξίδι για την ελληνική ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο Βουκουρέστι τη Ραπίντ ενώ την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τη Ρεν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

20/10 Σαχτιόρ - ΠΑΟΚ
03/11 Ρεπό
24/11 ΠΑΟΚ-Στουτγκάρδη
30/11 Ραπίντ-ΠΑΟΚ
14-15/12 ΠΑΟΚ - Ρεν



Μετά την ολοκλήρωση των πέντε αγωνιστικών, οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των "32". Οι οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους ομίλους τους θα κληρωθούν, στη συνέχεια, με τις 8 που θα καταλάβουν τις ισάριθμες τρίτες θέσεις, ενώ όσες καταταγούν στη δεύτερη θέση, θα κληρωθούν με τις 8 ομάδες που θα "υποβιβαστούν" από το Champions League, έχοντας καταλάβει την τρίτη θέση στον όμιλό τους.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει 14-15 ματς μέχρι τα Χριστούγεννα και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες παίρνει μέρος. Το πρόγραμμα μοιάζει με ...Γολγοθά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία θα παίζει ένα ματς κάθε τρεις ημέρες κατά μέσο όρο.

Οσο για τους παίκτες που θα δηλωθούν για τη φάση των ομίλων, ο Κωστίκος θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες χωρίς να αποκλείονταιοι αλλαγές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK