Κβαρατσχέλια: Ο Σπαλέτι αποκάλυψε ποιον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ του θυμίζει ο Γεωργιανός

Ο Κβαρατσχέλια κάνει φοβερά πράγματα με τη φανέλα της Νάπολι και ο κόουτς Σπαλέτι είπε πως ο Γεωργιανός του θυμίζει τον Σαλάχ.

Georgia's Khvicha Kvaratskhelia celebrates after scoring the opening goal during the World Cup 2022 group B qualifying soccer match between Georgia and Spain at Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi, Georgia, Sunday, March 28, 2021. (AP Photo/Zurab Tsertsvadze)
Ο Γεωργιανός σταρ της Νάπολι KHVICHA KVARATSKHELIA

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια αποδείχθηκε μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις της Νάπολι η οποία καλπάζει στην Serie A και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε δηλώσεις του αφού έσταξε μέλι για τον Γεωργιανό αποκάλυψε και ποιον παίκτη του θυμίζει ο 22χρονος.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παρελθόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με θητείες σε Φιορεντίνα και Ρόμα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μοχάμεντ Σαλάχ: "Είναι ένας παίκτης που έχει ιδιαίτερη ντρίμπλα και οποίος με τις προσποιήσεις του δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους του στο μαρκάρισμά του.

Ο Μο Σαλάχ είναι ένας από εκείνους τους παίκτες με την ποιότητα σε κλειστούς χώρους και στα ακριβή τελειώματα, ο οποίος δεν αισθάνεται την πίεση. Ο Κβαρατσχέλια μου τον θυμίζει. Είναι ένα ήρεμο παιδί που θα έχει σπουδαίο μέλλον".

Ο αγαπημένος "Κβαραντόνα" των Ναπολιτάνων κόστισε στην ομάδα του το καλοκαίρι μόλις 10.000.000 ευρώ (σ.σ. αναλογικά με την αξία του στο χορτάρι) και ήδη αποτελεί στόχο κορυφαίων της Ευρώπης. Ωστόσο, η Νάπολι φαίνεται πως θα κλειδώσει τον παίκτη με νέο συμβόλαιο που θα αυξήσει τις απολαβές του. Η υπάρχουσα συμφωνία των δύο πλευρών εκπνέει το 2027.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Η Τότεναμ ήθελε παλαίμαχο τερματοφύλακα YouTuber και Podcaster για να καλύψει τον Γιορίς

Πρώην παίκτης της Ρεάλ και των Τρικάλων θεωρεί πως Κρόος - Μόντριτς δεν μπορούν να παίζουν μαζί

News 24/7

24MEDIA NETWORK