Η Νάπολι ετοιμάζει την κίνηση-ματ για Κβαρατσχέλια και δυσκολεύει τα σχέδια των "Μεγάλων" της Premier League

Τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια εξακολουθούν να έχουν στα ραντάρ τους κορυφαίες ομάδες της Premier League με την Νάπολι και ετοιμάζεται να πάρει τα μέτρα της.

Η Νάπολι ετοιμάζει την κίνηση-ματ για Κβαρατσχέλια και δυσκολεύει τα σχέδια των "Μεγάλων" της Premier League
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι AP

Μπορεί η Νάπολι να μην βρίσκεται στην περσινή της κατάσταση και πρόσφατα να άλλαξε προπονητή αλλά τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων εξακολουθούν να βρίσκονται στον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Εκπρόσωποι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Νιούκαστλ βρέθηκαν στην Ισπανία και παρακολούθησαν από κοντά τον Γεωργιανό στην αναμέτρηση που έδωσε για τα προκριματικά του EURO 2024, σύμφωνα με όσα αναφέρει το 90min.

Η Νάπολι έχει θορυβηθεί από την παρακολούθηση των μεγάλων και σκοπεύει άμεσα να έρθει σε επαφή μαζί του προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2027.

Ο Γεωργιανός σταρ λαμβάνει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ετησίως και πρόθεση του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι να διπλασιάσει τον μισθό και να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί του μέχρι το 2029, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τους μνηστήρες για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Γκάβι τραυματίστηκε και βάζει τέλος σε τρεις σπουδαίες επιδόσεις

Κέιν: Το τρικ της Μπάγερν για να "μειώσει" το κόστος της μεταγραφής του Άγγλου

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το μεροκάματο μαμούθ που θα καταβάλλει η FIFA στους μπλαουγκράνα για τον Γκάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK