Μπαρτσελόνα: Ο Γκάβι τραυματίστηκε και βάζει τέλος σε τρεις σπουδαίες επιδόσεις

Πρώτος σε συνολικά λεπτά, αριθμό συμμετοχών και παρουσίες με την Μπαρτσελόνα από τότε που εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας την σεζόν 2021/22 μέχρι και σήμερα είναι ο Γκάβι.

Μπαρτσελόνα: Ο Γκάβι τραυματίστηκε και βάζει τέλος σε τρεις σπουδαίες επιδόσεις
Ο Γκάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει τις επόμενες ημέρες ο Γκάβι καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Γεωργία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ο νεαρός χαφ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 7-9 μήνες, με την FIFA μάλιστα να είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο μεροκάματο στην Μπαρτσελόνα ως αποζημίωση.

Ο Γκάβι αγωνίζεται για την πρώτη ομάδα των μπλαουγκράνα από την σεζόν 2021-2022 όντας από τότε μέχρι και τον πρόσφατο τραυματισμό του πρώτος σε συνολικά λεπτά, αριθμό συμμετοχών αλλά και παρουσίες στην βασική 11αδα.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος έχει πραγματοποιήσει με τους μπλαουγκράνα 7.784 λεπτά συμμετοχής ενώ έχει ήδη 111 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σε 89 από τις οποίες έχει πάρει φανέλα βασικού, όντας πρώτος στις σχετικές κατηγορίες, μεταξύ των συμπαικτών του στην ομάδα.

Ο Γκάβι αποτελεί ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Τσάβι ο οποίος πλέον καλείται να βρει εσωτερικά τον αντικαταστάτη του καθώς τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα δεν επιτρέπουν την αγορά κάποιου ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, τουλάχιστον τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Οι νέες αποκαλύψεις της Βραζιλιάνας οικιακής βοηθού για τις απαράδεκτες ενέργειές του

Η Μπάγερν τον έχασε μετά από μία 10ετια, αυτός πήγε Ρεάλ και τώρα αποκλείει κάθε σενάριο επιστροφής

Κέιν: Το τρικ της Μπάγερν για να "μειώσει" το κόστος της μεταγραφής του Άγγλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK