Κυριακόπουλος, ακόμα "ψάχνει" ο γκολκίπερ Σπορτιέλο την οβίδα

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ με αντίπαλο την Αταλάντα. Ο... κεραυνός του "Κύρια" έχει βάλει πλώρη για γκολ της αγωνιστικής στην Serie A.

Sassuolo's Giorgos Kyriakopoulos, left, duels for the ball with AC Milan's Ante Rebic during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, April 21, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Γιώργος Κυριακόπουλος στη δράση AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Αταλάντα νίκησε την Σασουόλο, αλλά ο Γιώργος Κυριακόπουλος ήταν αυτός που πήρε πάνω του τα φώτα χάρη στο υπέροχο γκολ που σκόραρε εις βάρος της ομάδας του Γκασπερίνι.

Στο 41ο λεπτό ο γκολκίπερ Μάρκο Σπορτιέλο είδε απλά τα δίχτυα του να τραντάζονται μετά από τη μονοκόμματη οβίδα του Πατρινού αριστερού μπακ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Κυριακόπουλου για φέτος, ενώ μετράει και μία ασίστ.

Ο Κυριακόπουλος βρίσκεται στην Serie A από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετράει μόνο στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος από τότε έως σήμερα 85 συμμετοχές με δύο γκολ και 11 ασίστ. Πέρυσι, ο Έλληνας μπακ ήταν από τους πιο επιδραστικούς στο καμπιονάτο με 6 ασίστ σε 31 παιχνίδια.

Γενικά, πάντως, ο "Κύρια" αναφορικά με τα γκολ του έχει δείξει πως όταν το αποφασίζει προσφέρει highlight. Το γκολ με την Λάτσιο εξαιρετικό, έχει σκοράρει αρκετά επί των ημερών του στην Τρίπολη, όπως και με την Εθνική Κ21 σ' ένα ματς με την Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ράπερ Drake έπαιξε Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα και περιμένει να πάει ταμείο για ασύλληπτο ποσό

Σάρα Καρμπονέρο: Τι κάνει σήμερα η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK