Σάρα Καρμπονέρο: Τι κάνει σήμερα η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας

Εντυπωσιακή, μέχρι και σήμερα, παραμένει η πρώην σύζυγος του προσώπου των ημερών, Ίκερ Κασίγιας, πρώην δημοσιογράφος Σάρα Καρμπονέρο, όπως φαίνεται και από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Spanish TV presenter and sports journalist Sara Carbonero is presented as the new image of Women Secret at Villa Magna Hotel in Madrid, Spain, Wednesday September 11, 2013. (AP Photo/Abraham Caro Marin)
Η Σάρα Καρμπονέρο AP PHOTO/ABRAHAM CARO MARIN

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010, στην Νότια Αφρική, ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία όταν κατά τους πανηγυρισμούς των Ισπανών για την κατάκτηση του τροπαίου ο Ίκερ Κασίγιας φίλησε μπροστά στις κάμερες την δημοσιογράφο και σύντροφό του Σάρα Καρμπονέρο.

Σήμερα, ο Ίκερ Κασίγιας συνεχίζει να δέχεται σκληρή κριτική για την κακόγουστη ανάρτηση του στο Twitter (για την οποία είπε πως του χάκαραν το λογαριασμό), την ώρα που η πρώην σύζυγός του Σάρα Καρμπονέρο συνεχίζει κανονικά τη ζωή της.

Έχει αποστασιοποιηθεί από το χώρο της δημοσιογραφίας,αφιερώνοντας χρόνο σχεδόν αποκλειστικά στον κλάδο της μόδας, όπως φαίνεται και στο Instagram της το οποίο ακολουθούν σχεδόν 3.5 εκατομμύρια followers.

Στιγμές της Σάρα Καρμπονέρο στα social media

Διαβάστε περισσότερα

Χάλαντ: Το απαγορευμένο - αγαπημένο φαγητό του Νορβηγού

Η πρόεδρος του Ηροδότου είναι το γεγονός της Super League 2

Ιβάνοβιτς: Το εντυπωσιακό του μουσείο ξεπερνά σε τρόπαια αυτό της Τότεναμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK