Λάμπαρντ: Επέστρεψε και βρήκε τον παίκτη που ήθελε στην Έβερτον σαν τρελός

Για την απόκτηση του Μικάιλο Μούντρικ είχε κινηθεί το περασμένο καλοκαίρι η Έβερτον έπειτα από σχετική εισήγηση του Φρανκ Λάμπαρντ, χωρίς όμως να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

FILE - Everton's head coach Frank Lampard applauds after the English FA Cup soccer match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, England, Jan. 6, 2023. Frank Lampard looks to have taken charge of his last match as Everton manager. British media reported Monday Jan. 23, 2023, that Lampard has been fired, with the club in the relegation zone of the Premier League. (AP Photo/Dave Thompson, File)
ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στη Τσέλσι AP

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Φρανκ Λάμπαρντ καθώς με την επιστροφή του στη Τσέλσι θα συναντήσει έναν ποδοσφαιριστή για την απόκτηση του οποίου κινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Μικάιλο Μούντρικ, τον οποίο η Τσέλσι έκανε δικό της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αντί 70.000.000 ευρώ με τα μπόνους να φτάνουν το συνολικό κόστος της μεταγραφής στα 100.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η προηγούμενη ομάδα του Λάμπαρντ, Έβερτον είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ οτο περασμένο καλοκαίρι για την αγορά του ποδοσφαιριστή, η οποία και είχε απορριφθεί από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής φέρεται πως αποτελούσε διακαή πόθο του Λάμπαρντ, ο οποίος βέβαια πλέον έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του στην Τσέλσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ ανακοινώθηκε αλλά είναι προτελευταίος σε κομβική λίστα

Εμπαπέ: "Τρελάθηκε" με βίντεο της Παρί και ξέσπασε

Νάπολι: Κινδυνεύει να στερηθεί από τα προημιτελικά τον "killer" της

News 24/7

24MEDIA NETWORK