Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ ανακοινώθηκε αλλά είναι προτελευταίος σε κομβική λίστα

Μόλις στη 13η θέση στη συγκομιδή βαθμών μεταξύ των προπονητών που έχουν βρεθεί στον πάγκο της Τσέλσι την τελευταία 20ετία βρίσκεται ο Φρανκ Λάμπαρντ.

FILE - Everton's head coach Frank Lampard applauds after the English FA Cup soccer match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, England, Jan. 6, 2023. Frank Lampard looks to have taken charge of his last match as Everton manager. British media reported Monday Jan. 23, 2023, that Lampard has been fired, with the club in the relegation zone of the Premier League. (AP Photo/Dave Thompson, File)
ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στη Τσέλσι AP

Την επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ με την αρμοδιότητα του υπηρεσιακού τεχνικού ως το καλοκαίρι ανακοίνωσε η Τσέλσι, η οποία ταυτόχρονα αναζητά τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας με τη νέα χρονιά , με τους Τζούλιαν Νάγκελσμαν, Λουίς Ενρίκε και Αντόνιο Κόντε να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του Μπέλι.

Ο Λάμπαρντ έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Τσέλσι μετά από την αποχώρηση του Γκράχαμ Πότερ από τον πάγκο της ομάδας με τη διοίκηση να θεωρεί πως αυτή τη στιγμή είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους "μπλε" μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Βέβαια, ο Λάμπαρντ είναι ένας από τους χειρότερους προπονητές σε συγκομιδή βαθμών που έχουν περάσει από τον πάγκο της ομάδας την τελευταία 20ετία παίρνοντας μόλις 1.67 βαθμούς ανά αναμέτρηση, κάτι που τον κατατάσσει στην όχι και τόσο τιμητική 13η θέση της λίστας, μπροστά μόνο από τον Γκράχαμ Πότερ.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Άβρααμ Γκραντ με 2.24 βαθμούς ανά αναμέτρηση ενώ τη τριάδα συμπληρώνουν οι Ζοσέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε με 2.19 και 2.14 βαθμούς αντίστοιχα.

Δείτε τη σχετική λίστα

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Πήρε την τελική της απόφαση για τον Εμπαπέ

Εμπαπέ: "Τρελάθηκε" με βίντεο της Παρί και ξέσπασε

Νεϊμάρ: Η Παρί περιμένει "τα χειρότερα" παρά το πρόσφατο χειρουργείο

News 24/7

24MEDIA NETWORK