Λαμπάρντ:"Η Λίβερπουλ μας οδήγησε στο θρίαμβο"!

Λαμπάρντ:"Η Λίβερπουλ μας οδήγησε στο θρίαμβο"!

Το επιβλητικό 4-1 της Τσέλσι επί της Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ, συντάραξε το Νησί και όχι μόνο. Ο απρόσμενος θρίαμβος, κλόνισε το ηθικό των πρωταθλητών Ευρώπης και "εκτόξευσε" στα ύψη την αυτοπεποίθηση των Λονδρέζων.

Πριν το ντέρμπι, η ψυχολογία των "μπλε" παρέμενε εγκλωβισμένη στη σκιά του περσινού αποκλεισμού τους στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο μέσος της Τσέλσι, Φράνκ Λαμπάρντ,οι εριστικές κατηγορίεςτης Λίβερπουλ ήταν αυτές που "πυροδότησαν" την αγωνιστική τους έκρηξη και οδήγησαν στην αποτίναξη του συμπλέγματος του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής εξήγησε: " Μπορούσατε να δείτε την αυτοσυγκέντρωση μας. Είχαμε ένα μεγάλο λόγο να αποδείξουμε ότι ειπώθηκαν πολλά πράγματα για τα οποία δεν ήμασταν χαρούμενοι ", συνεχίζοντας: " Δεν φοβόμαστε να πάμε πουθενά. Παραμείναμε σιωπηλοί, δεν επιδείξαμε ασέβεια, αλλά μας επιρρίψαν αρκετές κατηγορίες. Αυτό μας έκανε ακόμη πιο αποφασισμένους. Διαβάσαμε ότι ήμασταν φοβισμένοι να έρθουμε εδώ. Λοιπόν, δεν υπήρχε κανένας φόβος σ’ εμάς σήμερα (Κυριακή). Τους αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα . Μας έχουν αποκαλέσει ότι παίζουμε με τη βαθιά μπαλιά και για να είμαι ειλικρινής, αυτό είναι ντροπιαστικό. Ευτυχώς, μιλήσαμε στο γήπεδο. Ο πανηγυρισμός στο τέλος έγινε για να δείξουμε το ομαδικό μας πνεύμα. Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο ενωμένοι είμαστε ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK