Λαναρής: "Δεχθήκαμε γκολ από αδράνεια"

Ο γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, τόνισε πως υπήρξε έλλειψης συγκέντρωσης στο γκολ του Πλατανιά, ενώ σχολίασε πως ο αυριανός (05/04) αγώνας του Εργοτέλη με τον Πανθρακικό θα κρίνει την υπόθεση παραμονή.

Λαναρής: "Δεχθήκαμε γκολ από αδράνεια"
INTIME SPORTS

Η Βέροια παραμένει χωρίς προπονητή μετά τη φυγή του Χοσέ Γκρανέρο και στο ματς με τον Πλατανιά οι Δημήτρης Χριστοφορίδης και Γιώργος Λαναρής αποτέλεσαν το υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο της ομάδας.

Ο δεύτερος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και έκανε λόγο για αδράνεια στο γκολ και έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ στάθηκε και στους βαθμούς που θα κρίνουν την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για το ματς και την ήττα: "Ήρθαμε σήμερα εδώ ξέροντας ότι ο Πλατανιάς παίζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γι' αυτόν. Όπως επίσης και για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά ως γηπεδούχος είχε το περισσότερο άγχος. Στο πρώτο ημίχρονο είπα στους παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι. Σε μια φάση αδρανήσαμε και δεχτήκαμε το γκολ κι όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος, η μπάλα τιμωρεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο τους είπα ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, υπάρχει αρκετός χρόνος για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Πιστεύω ότι το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκει, ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Πλατανιά. Δημιουργήσαμε τις φάσεις, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που είναι στενάχωρο για μας, αλλά όχι ότι έχει τελειώσει κάτι για μας".

Για το αν η Βέροια θα χρειαστεί κι άλλους βαθμούς εκτός από τους τρεις που θα πάρει με τη Νίκη Βόλου και με τους οποίους θα φτάσει τους 40: "Πιστεύω ότι το αυριανό παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανθρακικό θα κρίνει πολλά".

Για το αν η απουσία προπονητή για τη Βέροια ήταν ένα αρνητικό γεγονός για την ομάδα του και λειτούργησε θετικά για τον Πλατανιά: "Όχι. Αυτό νομίζω μέσα στο γήπεδο δεν φάνηκε καθόλου. Σίγουρα, ένας προπονητής επηρεάζει την κατάσταση, αλλά τα παιδιά έδειξαν από χθες το βράδυ που φύγαμε από τη Βέροια έναν επαγγελματισμό, ήταν σοβαροί όπως και μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι δεν επηρεαστήκαμε απ' αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK