Λαπόρτα για Νίκο Γουίλιαμς: "Έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τον πάρουμε"

Ο Τζοάν Λαπόρτα μίλησε για την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να αναφέρει πως ο σύλλογος διαθέτει πλέον την δυνατότητα να υπογράφει παίκτες όπως ο Νίκο Γουίλιαμς, εξηγώντας παράλληλα πως τις αποφάσεις για τα μεταγραφικά τις λαμβάνουν αποκλειστικά ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής.

Joan Laporta celebrates his victory after elections at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 7, 2021. Joan Laporta has been elected Barcelona's president on Sunday, inheriting a club mired in debt and facing daunting problems that include the possible departure of Messi when his contract ends at the end of the season. (AP Photo/Joan Monfort)
Joan Laporta celebrates his victory after elections at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 7, 2021. Joan Laporta has been elected Barcelona's president on Sunday, inheriting a club mired in debt and facing daunting problems that include the possible departure of Messi when his contract ends at the end of the season. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλύτερη οικονομική κατάσταση σύμφωνα με τον πρόεδρό της Τζοάν Λαπόρτα, με τον ίδιο να αναφέρει πως ο Νίκο Γουίλιαμς, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί αρκετά με τους Καταλανούς το τελευταίο διάστημα, είναι ένας εφικτός στόχος ως προς το οικονομικό σκέλος.

Ο Λαπόρτα κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν η ομάδα μπορεί να φέρει εις πέρας μία μεταγραφή όπως του Ισπανού διεθνή, την στιγμή που η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 58 εκατομμύρια, με τον ίδιο να απαντά: "Από σήμερα, ναι. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Θα μπορούσαμε, φυσικά, να διαχειριστούμε μια υπογραφή αυτού του επιπέδου", δήλωσε.

"Θα ανακοινώσουμε ορισμένα πράγματα σύντομα. Εδώ πρέπει να αφήσουμε αυτούς που έχουν την ευθύνη να δουλέψουν, και ο Ντέκο εργάζεται για να κάνει τις υπογραφές που έχουν συζητηθεί με τον Φλικ και ελπίζω να έχουμε καλά νέα", ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: "Σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα όσον αφορά το Fair Play".

News 24/7

24MEDIA NETWORK