Λαπόρτα για τις μεταγραφικές ανάγκες της Μπαρτσελόνα: "Χρειαζόμαστε έναν αμυντικό χαφ, ένα εξτρέμ και ίσως ένα παίκτη στην άμυνα"

Ο Τζοάν Λαπόρτα ανέφερε τις θέσεις στις οποίες εντοπίζεται ανάγκη για προσθήκες, ενώ συγχρόνως εξήγησε την μεταγραφική πολιτική που θα ακολουθήσει ο καταλανικός σύλλογος.

Joan Laporta, Barcelona FC President, takes his place in the stands for the Spanish La Liga soccer match between Cadiz and Barcelona in Cadiz, Spain, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Jose Breton)
(AP Photo/Jose Breton) AP

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να μπει σε ρυθμούς μεταγραφών και ο πρόεδρος της, Τζοάν Λαπόρτα μίλησε για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο σύλλογος.

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην αντικατάσταση του Τσάβι με τον Χάνσι Φλικ και τα ερωτήματα για τα σχέδια των "Μπλαουγκράνα" στο μεταγραφικό "παζάρι" μετά την έλευση του Γερμανού τεχνικού είχαν πληθήνει. Ο Λαπόρτα απέρριψε ορισμένους στόχους που προέκυπταν από την επικαιρότητα και στην συνέχεια αποκάλυψε πως σε συνδυασμό με τον προπονητή σκοπεύει να προωθήσει έναν μέσο από την Μπαρτσελόνα Β'.

"Όπως δεν χρειάζεται να κάνουμε μια μεγάλη πώληση, έτσι δεν πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε και μεγάλες μεταγραφές. Μελετάμε τις θέσεις για να ενισχυθούμε με τον Φλικ. Ο Κρίστενσεν, τον οποίο δεν έχω κατονομάσει, έχει παίξει ως αμυντικός μέσος, αλλά είναι μια θέση στην οποία πρέπει να γίνει μια προσθήκη και θα προωθηθούν παίκτες από την Μπαρτσελόνα Β', όπως ο Μαρκ Κασάντο, ο οποίος κάνει μια εκπληκτική σεζόν. Χρειαζόμαστε έναν αμυντικό χαφ, ένα εξτρέμ και ίσως ένα παίκτη στην άμυνα... Έχουμε ένα πολύ ισορροπημένο σύνολο και με την εφεδρική ομάδα μπορούμε να ολοκληρώσουμε κάποιες οριοθετήσεις. Ας διατηρήσουμε τη σταθερότητα, το αίσθημα ευθύνης και τη μετάβαση προς την οικονομική ανάκαμψη", διαβεβαίωσε.

Ο πρόεδρος τόνισε ότι "η δέσμευση στη "Μασία" είναι άνευ όρων και ο Φλικ έχει ήδη δεσμευτεί προηγουμένως στη βάση της Μπάγερν και με τη Γερμανία. Θα συναντήσει τον Λαμίν, τον Μπαλντέ, τον Γκάβι, τον Κουμπαρσί, τον Φερμίν, τον Φορτ, τον Αραούχο, τον Πέδρι... θα δουλέψει με νέους ανθρώπους με μεγάλο μέλλον. Ενισχυμένος από άλλους παίκτες όπως ο Φρένκι, ο Γκιντογκάν, ο Λεβαντόφσκι... έχει μεγάλο κίνητρο για να πάρει το μέγιστο από την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK