Λάτσιο: Πρώην "Ελληνας" προπονητής γίνεται ο διάδοχος του Μαουρίτσιο Σάρι

Προπονητής με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την Λάτσιο στη μετά-Σάρι εποχή.

Lazio head coach Maurizio Sarri attends a news conference in Munich, Germany, Monday, March 4, 2024, ahead of the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Bayern Munich and Lazio Rome. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μαουρίτσιο Σάρι AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Μαουρίτσιο Σάρι παραιτήθηκε από την τεχνικό ηγεσία της Λάτσιο με την ιταλική ομάδα να βγαίνει στην αγορά για νέο προπονητή. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στη γειτονική χώρα ο Χρήστος Μανδάς θα έχει για προπονητή έναν γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.

Πρόκειται για τον Ιγκόρ Τούντορ, λοιπόν, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει με τους Ρωμαίους συμβόλαιο έως το 2025 με οψιόν για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για μία ακόμα σεζόν. Στην Ιταλία σημειώνουν πως αποτελεί θέμα χρόνου ο Κροάτης προπονητής να υπογράψει με την ομάδα της πρωτεύουσας.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο 45χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός διετέλεσε προπονητής του ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Μάρτιο του 2016. Καθοδήγησε τους ασπρόμαυρους σε 45 παιχνίδια με απολογισμό 17 νίκες, 17 ισοπαλίες και 11 ήττες. Τελευταίο κλαμπ με το οποίο συνεργάστηκε ο Τούντορ ήταν η Μαρσέιγ με την οποία έβγαλε μία σεζόν.

Όσον αφορά στον Σάρι ο 65χρονος Ιταλός δούλεψε στην Λάτσιο από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι και πριν από λίγες ημέρες χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK