Λάτσιο: Στην πορτά της εξόδου ο Σάρι, πρώην προπονητής ελληνικής ομάδας το φαβορί για την επόμενη μέρα

Ο Ίγκορ Τούντορ είναοι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του TuttoMercato.

Lazio's head coach Maurizio Sarri looks on before the start of an Europa Conference League playoff second leg soccer match between CFR Cluj and Lazio, at the Constantin Radulescu Stadium in Cluj, Romania, Thursday, Feb. 23, 2023. (AP Photo/ Raed Krishan)
Ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι AP

Μόνο καλή δεν είναι η πορεία της Λάτσιο στη φετινή Serie A όντας μετά από την συμπλήρωση 7 αγωνιστικών στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μαουρίτσιο Σάρι να αποχωρεί παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος του TuttoMercatoweb, Μάρκο Κοντέριο, ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός αναμένεται αποχωρήσει άμεσα από τον συλλόγο με τους υπεύθυνους της ομάδας μάλιστα να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ίγκορ Τούντορ.

Ο Τούντορ αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μαρσέιγ και αποτελεί την πρώτη επιλογή με τον Κοντέριο μάλιστα να αναφέρει πως δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στην αναμέτρηση με την Μίλαν με τη Λάτσιο.

Θυμίζουμε πως την σεζόν 2015/2016 ο Κροάτης προπονητής πέρασε και από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Σε "χωράφι" θα παίξει η Αλ Χιλάλ για το Champions League Ασίας, το σχόλιο του Βραζιλιάνου

Λίβερπουλ: Ο Μακ Άλιστερ κινδυνεύει με βαριά καμπάνα μετά από το διαδικτυακό του ξέσπασμα

Μπάγερν: Ο Τούχελ τον πήρε στην εκπνοή στο Μονάχο αλλά το 2018 είχε πάει να τον "κλέψει" με μυστικό ραντεβού

News 24/7

24MEDIA NETWORK