Μπάγερν: Ο Τούχελ τον πήρε στην εκπνοή στο Μονάχο αλλά το 2018 είχε πάει να τον "κλέψει" με μυστικό ραντεβού

Ένα μυστικό ραντεβού είχαν το 2018 Τούχελ και Μπόατενγκ προκειμένου ο παίκτης να πάρει μεταγραφή στην Παρί, στην οποία βρισκόταν τότε ο Γερμανός τεχνικός.

FILE - Bayern Munich's manager Thomas Tuchel waits for the start of a friendly soccer match against Kawasaki Frontale at the National Stadium in Tokyo, Japan, Saturday, July 29, 2023.(AP Photo/Shuji Kajiyama, File)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Στην Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Ζερόμ Μπόατενγκ με ολιγόμηνο συμβόλαιο συνεργασίας πριν ο παίκτης αποσυρθεί οριστικά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας κρίνουν ότι ο 35χρονος έχει την εμπειρία προκειμένου να βελτιώσει το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια ενώ τον παίκτη έχει σε μεγάλη εκτίμηση και ο Τόμας Τούχελ ο οποίος "συνδέεται "μαζί του από το 2018.

Συγκεκριμένα, εκείνη την περίοδο, ο Τούχελ όντας στον πάγκο της Παρί είχε προσεγγίσει τον Μπόατενγκ προκειμένου να τον πείσει να γίνει κάτοικος Παρισιού.

Ο γερμανός κόουτς δεν είχε καταφέρει να πείσει τον Τούχελ να πει το μεγάλο "ναι" καθώς τότε βρισκόταν στις βασικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας της γερμανικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Ο Κέιν έφυγε αλλά ο Ποστέκογλου τρίβει τα χέρια του με τον "διάδοχό" του στο σκοράρισμα

Μπάγερν: Κι όμως! Πριν την μεγάλη επιστροφή, ο Μπόατενγκ ακούστηκε για τεράστιο κλαμπ

Ο αντικαταστάτης του Μπενζεμά είναι ο Μπέλιγχαμ: Τα τρελά νούμερα του Άγγλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK