"Λαβωμένος" από τον τελικό ο Γκάλο

Η ΑΕΚ επέστρεψε τη Δευτέρα στις προπονήσεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο, με τον Γκάλο να κουβαλά τραυματισμό.

"Λαβωμένος" από τον τελικό ο Γκάλο

Πίσω στην καθημερινότητα η ΑΕΚ, που προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά το χαμένο τελικό του Σαββάτου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει το όνομα του Ροντρίγκο Γκάλο να προστίθεται στη λίστα με τους τραυματίες.

Ο δεξιός μπακ της Ένωσης ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής. Πάντως δεν αναμένεται ο τραυματισμός αυτός να τον κρατήσει μακριά από την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των "κιτρινόμαυρων".

Από εκεί και πέρα ο Χρήστος Αραβίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο Βόλο, έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Για την Τρίτη έχει δοθεί ρεπό από τον Χιμένεθ, με τους ποδοσφαιριστές να αρχίζουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την Τετάρτη.

Στο μεταξύ ο Μανόλο μίλησε στους παίκτες του για το ματς του Σαββάτου και τους ζήτησε να το αφήσουν πίσω και να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις που ακολουθούν, με στόχο αποκλειστικά και μόνο την πρωτιά στα πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK