Λάζοβιτς: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ"

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς μίλησε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Σερβίας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Λάζοβιτς: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "Live Sport":

"Το ξέρω ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για μένα. Υπήρξαν δημοσιεύματα εδώ στη Σερβία που έκαναν σχετική αναφορά και τα διάβασα. Όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στην Παρτιζάν ή στον εκπρόσωπό μου. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο κι οφείλω πολλά σε αυτή την ομάδα. Πάνω από όλα όμως τη σέβομαι και τιμάω τη δέσμευσή μου", υποστήριξε αρχικά.

Για το αν γνωρίζει πράγματα για την ΑΕΚ, είπε: "Ξέρω κάποια πράγματα για την ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, με τίτλους κι επιτυχίες στην Ελλάδα. Ξέρω επίσης ότι είναι ένα κλαμπ με μεγάλε φιλοδοξίες κι έναν πρόεδρο που είναι από τους πιο ισχυρούς άνδρες στη χώρα".

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε ομάδα εκτός Σερβίας, δήλωσε ότι: " Κατ' αρχάς θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που φοράω τη φανέλα της Παρτιζάν. Έχω συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή το μέλλον, αλλά μόνο το παρόν. Δεν λέω όχι στο να παίξω στο εξωτερικό. Φτάνει να υπάρχει κάτι με πολύ καλή προοπτική. Γι'΄αυτό και δεν μπορώ να πω για την Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα. Έπαιξα αρκετά χρόνια στην Ολλανδία και τη Ρωσία. Δεν σκέφτομαι μόνο το συμβόλαιο. Αν το έκανα αυτό θα είχα πάει στο MLS πριν από έξι μήνες, όταν μου είχε γίνει πρόταση. Πιστεύω όμως ό0τι έχω ακόμα να προσφέρω πράγματα".

Αναφερόμενος στον Μπάγεβιτς, τόνισε: "Πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα. Έχει γράψει ιστορία τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο κι ως προπονητής σε πολλές ομάδες. Όλοι τον γνωρίζουν στη Σερβία κι όχι μόνο. Είναι άνθρωπος με κύρος και τη γνώμη του τη σέβονται όλοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ