Λέγκια: "Σύντομα ανακοινώνουμε την απόφαση για Οφόε"

Η πώληση ή μη του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε στον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον πρόεδρο της Λέγκια να επιβεβαιώνει πως συναντήθηκε με τον Βέλγο χαφ για το μέλλον του.

Bruges's Ofoe Odjidja, foreground vies for the ball as Toulouse's Pierre Andre Gignac reacts during their during their Europa League Group J soccer match in Toulouse, southwestern France, Thursday, Oct.1, 2009. (AP Photo/Bob Edme)
Bruges's Ofoe Odjidja, foreground vies for the ball as Toulouse's Pierre Andre Gignac reacts during their during their Europa League Group J soccer match in Toulouse, southwestern France, Thursday, Oct.1, 2009. (AP Photo/Bob Edme) AP

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τους ανθρώπους της Λέγκια να δεχτούν την πρόταση του Ολυμπιακού και να ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρησή του ωστόσο όλα φαίνεται πως θα κριθούν στα επόμενα 24ωρα μετά το ραντεβού που είχε ο παίκτης με τον πρόεδρο του πολωνικού συλλόγου.

Συνάντηση που επιβεβαιώθηκε μάλιστα από την ίδια την ομάδα, η οποία αναφέρει τα εξής σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε: "Ο πρόεδρος Ντάριους Μιοντούσκι συναντήθηκε την Τρίτη με τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και οι δυο τους συζήτησαν για το μέλλον του καλύτερου παίκτη της περσινής σεζόν".

Λέγκια: "Σύντομα ανακοινώνουμε την απόφαση για Οφόε"

Ακολούθως μάλιστα φιλοξένησε και δήλωση του Νο 1 παράγοντα της Λέγκια που είναι η εξής: "Συναντηθήκαμε με τον Βάντις στη Βαρσοβία και συζητήσαμε. Για σήμερα μπορώ να πω πώς τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Ελπίζω, όμως, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει γιατί το μέλλον του Βάντις είναι πολύ σημαντικό και για εμάς".

Η ανάρτηση της ιστοσελίδας της Λέγκια κλείνει με την φράση "μέσα στις επόμενες ημέρες, ο σύλλογος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του".

Είναι προφανές με όλα όσα έχουν προηγηθεί ότι η μεταγραφή του Οφόε στον Ολυμπιακό μπήκε ήδη στην τελική ευθεία...

Photo Credits: AP Photo/Bob Edme

News 24/7

24MEDIA NETWORK