Λεμονής: "Μας έλειψε μόνο..."

Τι άρεσε και τι όχι στον τεχνικό του Ολυμπιακού στο νικηφόρο 0-2 της ομάδας του στην Κέρκυρα. Από ποιους τομείς έμεινε ευχαριστημένος και πως απάντησε σε ερώτηση για την απόδοση των Φορτούνη, Μάριν.

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
lemonis EUROKINISSI SPORTS

Ευχαριστημένος από τη νίκη, ικανοποιημένος από τη βελτίωση της ομαδικής συμπεριφοράς, αλλά και από τη διάθεση των παικτών του εμφανίστηκε μετά από το τέλος του 0-2 στην Κέρκυρα ο Τάκης Λεμονής. Υπήρξε, ωστόσο, κι ένα μελανό σημείο το οποίο επισήμανε στις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός, το οποίο αφορά το τελείωμα των φάσεων, όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας τις γραμμές που ακολουθούν:

-Για την εκατοστή του νίκη στο πρωτάθλημα ο έμπειρος κόουτς σχολίασε:

"Μου το είπαν πριν από λίγο αυτό, είναι κάτι που δεν το γνώριζα. Κάθε νίκη είναι καλή τη δεχόμαστε με μεγάλη ευχαρίστηση και όταν συνδυάζεται με πράγματα που ήθελα να δω από τον Ολυμπιακό. Έχει να κάνει με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και επιθέσεις από τον άξονα. Το μόνο που ήθελα να δω περισσότερο ήταν τα καλύτερα τελειώματα".

-Εάν μετά το 0-1 το ματς έγινε πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό:

"Νομίζω είχαμε καθαρές ευκαιρίες μετά το 0-1. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε τις ευκαιρίες. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για μένα. Αν εξαιρέσουμε μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε. Η Κέρκυρα είναι πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει καλή πορεία, έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας".

-Για την πολύ καλή εμφάνιση των Φορτούνη και Μάριν:

"Θα ήθελα πάλι να αναφερθώ σε όλη την ομάδα. Δεν θέλω να αναφέρομαι προσωπικά σε παίκτες, αυτό είναι περισσότερο δική σας δουλειά. Βλέπω την ομαδική λειτουργία της ομάδας. Όταν αμυνόμαστε, όταν κάνουμε επιθέσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Διανύσαμε τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε μαζί και έχουμε ακόμα δύο μετά τη διακοπή του Πάσχα και θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι σε ετοιμότητα".

24MEDIA NETWORK