Λες και το έκανε επίτηδες η κληρωτίδα του Κυπέλλου!

Ήταν λες και το είχε... κανονισμένο η κληρωτίδα του Κυπέλλου για τα προημιτελικά. Λίγες μόνο ώρες μετά την οργισμένη ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι "ερυθρόλευκοι" κληρώθηκαν να παίξουν ενάντια στην Ένωση στη φάση των "8"! Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια.

Λες και το έκανε επίτηδες η κληρωτίδα του Κυπέλλου!

Το καλύτερο σενάριο για τους φιλάθλους, αλλά ίσως αυτό που ήθελαν να αποφύγουν (τουλάχιστον από τόσο νωρίς) Ολυμπιακός και ΑΕΚ επιφύλασσε η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία έβγαλε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες για την φάση των "8"!

Κι αυτό μόνο λίγες ώρες μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ (3-1) και την οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της διαιτησίας του Στυλιαρά, αλλά και του Υφυπουργού Αθλητισμού! Ήταν λες και το είχε... κανονισμένο σαν να λέμε.

Επιπλέον, το άλλο δυνατό παιχνίδι που μας "χάρισε" η κλήρωση ήταν αυτό του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο σε ένα... remake του προημιτελικού του 2011-12.

Τότε και πάλι ο Δικέφαλος του Βορρά κληρώθηκε πρώτος ως γηπεδούχος και οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση (σε μονό παιχνίδι) μέσα στην Τούμπα στην παράταση με 2-1 (1-1 κ. δ.).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Πανιώνιος - Λαμία

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ

1η αγωνιστική: 23-25 Ιανουαρίου 2018

2η αγωνιστική: 6-8 Φεβρουαρίου 2018

News 24/7

24MEDIA NETWORK