Λέτο: "Καμία εξέλιξη για το συμβόλαιο μου"

Ο Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, αφήνοντας παράπονο για το γεγονός πως οι συζητήσεις έμειναν στάσιμες. "Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος", είπε μεταξύ άλλων.

Λέτο: "Καμία εξέλιξη για το συμβόλαιο μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μιλώντας στην NOVA, ο 30άχρονος επιθετικός ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, απαντώντας πως δεν γνωρίζει.

Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν υπάρχουν νέα, οπότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό.

"Δεν υπάρχουν κάποια νέα. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι στην καθημερινότητα. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε θα δούμε. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Παναθηναϊκό, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω και να δείξω τι μπορώ να κάνω", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτό που σκέφτομαι είναι να παίζω σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθήσω να ολοκληρώσω τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Μετά θα δούμε τι θα γίνει".

Όσον αφορά τη γέννηση της κόρης του, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι κάτι πολύ όμορφο και καινούργιο για μένα όμως προσπαθώ να προσαρμοστώ. Ήταν το καλύτερο γκολ, είμαστε πολύ χαρούμενοι και εγώ και η σύζυγός μου. Είναι κάτι πολύ όμορφο για την οικογένειά μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK