Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη του τοποθέτηση για τον μποξέρ Κανέλο

Την πρώτη του δημόσια τοποθετηση για τον Κανέλο Αλβάρεζ έκανε ο Λιονέλ Μέσι, δηλώνοντας πως δεν χρειάζεται να ζητήσει συγχώρεση από κανέναν για την ενέργειά του.

Argentina's Lionel Messi waves to the fans after the World Cup group C soccer match between Poland and Argentina at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. Argentina won 2-0. (AP Photo/Jorge Saenz)
ο Λιονέλ Μέσι χαιρετάει τους οπαδούς της Αργεντινής AP

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον πυγμάχο Κανέλο Αλβάρεζ ρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Πολωνίας με την Αργεντινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ρωτήθηκε ο Λιονέλ Μέσι και δεν φάνηκε να δίνει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος σταρ δεν έδειξε μετανιωμένος για κάποια από τις ενέργειες του μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Μεξικό καθώς παντά έδειχνε σεβασμό προς όλους.

"Ηταν μία παρεξήγηση, όσοι με γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχω δείξει έλλειψη σεβασμού για κανέναν. Αυτά μπορούν να συμβούν στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγχώρεση από κανέναν γιατί δεν έδειξα ασέβεια στο λαό του Μεξικού ή στην φανέλα".

Θυμίζουμε, ότι το προηγούμενο διάστημα ο Κανέλο απείλησε και τον κουμπάρο του Λιονέλ Μέσι, Κουν Αγκουέρο ενώ κάποιοι οπαδοί του Λέο έφτιαξαν μία εφαρμογή που δείχνει την απόσταση ασφαλείας του Αργεντίνου από τον Μεξικάνο μποξέρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ροζ Σκάναδαλο Σερβία: Διαψεύδει ο Βλάχοβιτς τη σχέση με σύζυγο συμπαίκτη

Σπόρτινγκ: Κίνηση ματ με τον προπονητή της για να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία της

Μουντιάλ 2026: Παράνοια ή καινοτομία; Πέναλτι σε ομίλους των τριών για μπόνους βαθμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK