Σπόρτινγκ: Κίνηση ματ με τον προπονητή της για να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία της

Η Σπόρτινγκ φρόντισε να κάνει μία σπουδαία κίνηση με τον Αμορίμ αυξάνοντας τις πιθανότητες να πάρει κι από εκεί χρήματα.

Sporting's head coach Ruben Amorim watches his players warm up ahead of the Champions League group D soccer match between Tottenham Hotspur and Sporting CP at Tottenham Hotspur Stadium in London, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Σπόρτινγκ (AP PHOTO/IAN WALTON)

Οι Πορτογάλοι έχουν πάρει μάστερ στις έξυπνες κινήσεις που τους διασφαλίζουν σε βάθος χρόνου χρήματα. Όπως πολλοί παίκτες της Σπόρτινγκ ήταν στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, έτσι και ο προπονητής τους Ρούμπεν Αμορίμ.

Αρκετές ήταν οι ομάδες από την Premier League οι οποίες ψάχτηκαν για τον 37χρονο Πορτογάλο που έχει κατακτήσει ήδη ένα πρωτάθλημα με την ομάδα της πρωτεύουσας, όπως και άλλους τέσσερις τίτλους, συν τον League Cup της χώρας του με την Μπράγκα.

Η Σπόρτιγκ φρόντισε να κλειδώσει μία σπουδαία συμφωνία με τον κόουτς. Του έκανε νέο συμβόλαιο έως το 2026, οπότε όποιος κάνει κίνηση να τον σαγινεύσει θα χρειαστεί να πληρώσει αρκετά εκατομμύρια για να του σπάσει τη νέα του συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2026: Παράνοια ή καινοτομία; Πέναλτι σε ομίλους των τριών για μπόνους βαθμό

Η Σαουδική Αραβία Ρονάλντο, το Ντουμπάι μπάσκετ στην Ευρωλίγκα με 40.000.000 ευρώ

Ρεάλ: Η κρίση της Γιουβέντους άνοιξε την όρεξη του Πέρεθ για "ληστεία" αντί-Μπενζέμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK