Λιονέλ Μέσι: Τα πρώτα του σχέδια μετά την απόσυρση

Τα σχέδια του μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας φαίνεται πως ετοιμάζει σιγά σίγα ο Αργεντίνος σταρ, Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντίνο να σκοπεύει να παραμείνει, έστω και έμμεσα, στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Lionel Messi celebra tras anotar un gol para Argentina en el partido amistoso ante Jamaica, el martes 27 de septiembre de 2022, en Harrison, Nueva Jersey. (AP Foto/Eduardo Muñoz Alvarez)
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής AP FOTO/EDUARDO MUNOZ ALVAREZ

Ο κατά πολλούς GOAT του αθλήματος, Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως ετοιμάζεται για το τέλος της καριέρας του. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι κινήσεις του το τελευταίο διάστημα. Έτσι, μετά από την ανακοίνωση πως αυτό θα είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, ο Αργεντίνος φαίνεται πως άρχισε και τις επενδύσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Bloomberg, ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως προχωράει στην δημιουργία μιας εταιρείας η οποία θα επενδύσει στον αθλητισμό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τεχνολογία σε όλο τον κόσμο. Στόχος της είναι να διερευνά ευκαιρίες για επενδύσεις σε επαγγελματικές ομάδες ή να βοηθήσει εταιρείες να εισάγουν νέες τεχνολογίες στον χώρο του ποδοσφαίρου

Μάλιστα, η βάση της εταιρείας θα είναι στο Silicon Valley του Σαν Φρανσίσκο και θα ονομάζεται Play time Sports - Tech Hold Co LLC και επρόκειτο να γίνει το κύριο επενδυτικό όχημα του Αργεντίνου μάγου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντιλέτα Λεότα, η εντυπωσιακή Ιταλίδα ζευγάρι με τον Λορίς Κάριους λένε στην πατρίδα της

Το ρολόι του Μπενζεμά είναι πάμφθηνο σε σύγκριση με αυτό του Μέιγουεδερ

Μεγαλείο Βαλμπουενά για Μπενζεμά και Χρυσή Μπάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK