Μέσι: Ο Λίο δεν θα γίνει χαρτονόμισμα όπως υποστήριξε ο μεξικανικός Τύπος

Μεξικάνικο Μέσο "εκμεταλλεύτηκε" πως η Αργεντινή ψάχνει κάθε τρόπο για να τιμήσει τον Μέσι και υποστήριξε πως θα τον κάνουν χαρτονόμισμα.

Argentina's Lionel Messi celebrates winning the World Cup round of 16 soccer match between Argentina and Australia at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 3, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Λιονέλ Μέσι (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Η μανία Μέσι δεν θα κοπάσει στην Αργεντινή για καιρό. Οι Αργεντίνοι από τότε που ο Λίο οδήγησε την πατρίδα στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου στο Μουντιάλ 2022, ψάχνουν διάφορους τρόπους για να τον τιμήσουν. Ένα μεξικανικό Μέσο, όμως, το... τερμάτισε.

Συγκεκριμένα, η Financiero έγραψε πως υπάρχει σκέψη από την κεντρική τράπεζα της Αργεντινής να αλλάξει το χαρτονόμισμα των 1000 πέσος. Οι Μεξικανοί, πάντως, στην τελευταία παράγραφο του κειμένου τους τόνισαν πως όλο αυτό άρχισε ως μία πλάκα στο αρμόδιο όργανο της Αργεντινής.

Από την πλευρά τους οι συμπατριώτες του Παγκόσμιου Πρωταθλητή αρνήθηκαν πως έγινε η συγκεκριμένη σκέψη, διαψεύδοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Μια ιδέα για το νόμισμα

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για οκτώ χρόνια

Μίλαν: Ένας 14χρονος με 485 γκολ σκόραρε δύο φορές σε φιλικό με άνδρες

Λουίς Ενρίκε απέτυχε στο Μουντιάλ 2022, αλλά φλερτάρει με τον πάγκο τοπ εθνικής ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK