Μίλαν: Ένας 14χρονος με 485 γκολ σκόραρε δύο φορές σε φιλικό με άνδρες

Θεωρείται πως η Μίλαν έχει στα χέρια της έναν ποδοσφαιριστή που τα επόμενα χρόνια θα σαρρώσει ως επαγγελματίας.

Μίλαν: Ένας 14χρονος με 485 γκολ σκόραρε δύο φορές σε φιλικό με άνδρες
PRINT SCREEN

Ο μύθος του Φραντσέσκο Καμάρντα χτίζεται εδώ και χρόνια. Πρόκειται για έναν επιθετικό γεννημένο το 2008 ο οποίος ανήκει στην Μίλαν και σύμφωνα με τους Ιταλούς έχει καταδέρει να σκοράρει 485 γκολ σε 89 αγώνες. Οι σκάουτ τον χαρακτηρίζουν φαινόμενο.

Η σωματική διάπλαση του 14χρονου Καμάρντα και το σπουδαίο ταλέντο του αποτέλεσαν κίνητρο για τον προπονητή της Μίλαν Κ19 ή Πριμαβέρα όπως συνηθίζεται να λέγεται στη γειτονική μας χώρα να τον καλέσει στην ομάδα του. Κόουτς στο συγκεκριμένο τμήμα των ροσονέρι είναι παλαίμαχος παίκτης, Ινάσιο Αμπάτε.

Ο Καμάρντα, λοιπόν, όχι μόνο προάχθηκε στους "μεγάλους" των ακαδημιών, αλλά έπαιξε και σε φιλική αναμέτρηση με ανδρική ομάδα 4ης κατηγορίας. Έκει, το παιδί απέδειξε πως όσα ακούγονται γι' αυτόν έχουν βάση, καθώς σκόραρε δύο φορές. Υπενθυμίζουμε πως ο Καμάρντα είναι 14 κι έπαιξε το πρώτο του φιλικό με την Μίλαν Κ19 απέναντι σε άντρες.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Καμάρντα έχει ήδη να κουβαλάει πάνω του πως μοιάζει με τον Χάλαντ και τον Μουκοκό της Ντόρτμουντ. Ο νεαρός Ιταλός είναι ήδη μέλος των κλιμακιών των εθνικών ομάδων της χώρας του.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για οκτώ χρόνια

Λουίς Ενρίκε απέτυχε στο Μουντιάλ 2022, αλλά φλερτάρει με τον πάγκο τοπ εθνικής ομάδας

Μέσι: Το ναι μεν, αλλά με την Παρί και το νέο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK