Λιβάκοβιτς: Από το πουθενά, ομάδα έκπληξη θέλει τον κίπερ της Κροατίας

Τ' όνομα του Ντομινίκ Λιβάκοβιτς έχει παίξει για μεγάλα κλαμπ, αλλά μία είναι η ομάδα που αναμένεται να κάνει το μεγάλο βήμα.

Croatia's goalkeeper Dominik Livakovic, celebrates after his teammate Marko Livaja scores his side's second goal during the World Cup group F soccer match between Croatia and Canada, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
ο τερματοφύλακας της εθνικής Κροατίας Ντομινικ Λιβάκοβιτς AP

Ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τ' όνομα του τερματοφύλακα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ συνδέθηκε με κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όπως αυτό της Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή ένα κλαμπ έκπληξη είναι έτοιμο να μπει σε διαπραγματεύσεις για να πάρει τον πορτιέρε.

Η Βιγιαρεάλ που πρόσφατα πούλησε τον Ρούλι στον Άγιαξ αντί 8.000.000 ευρώ θέλει τον Λιβάκοβιτς όπως γράφουν σε Ισπανία και Κροατία. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για να δώσει το ΟΚ στη μεταγραφή φέρεται να απαιτεί 10.000.000 ευρώ, όμως στο "κίτρινο υποβρύχιο" αισιοδοξούν πως μπορούν να πετύχουν συμφωνία και με λιγότερα.

Το συμβόλαιο του 28χρονου τερματοφύλακα με την Ντινάμο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Ο Λιβάκοβιτς βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ από το 2015, ενώ με την εθνική του μετράει 41 συμμετοχές.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πώς ο Ρονάλντο "έφερε" τον Βέγκχορστ στον Όλντ Τράφορντ

Φιορεντίνα: Έτοιμη να εισπράξει τα πρώτα 35 εκατ. κι δεν είναι από τον Άμραμπατ

Μπέλιγχαμ: Ο Άγγλος με μία υπογραφή έκανε το μπαμ πριν από το μπαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK