Γιουνάιτεντ: Πώς ο Ρονάλντο "έφερε" τον Βέγκχορστ στον Όλντ Τράφορντ

Έμμεσα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει τον αντικαταστάτη του.

Manchester United's Cristiano Ronaldo stands next to Manchester United's head coach Erik ten Hag, right, waiting to replace teammate Anthony Martial during the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ρονάλντο και Τεν Χαν μαζί AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε απελπισμένα επιθετικό, δηλαδή τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Κόκκινους Διαβόλους πριν από το Μουντιάλ 2022. Και τον βρήκε. Αλλά στη μεταγραφή, κάπως, βοήθησε και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Στο Όλντ Τράφορντ έχουν βάλει μπρος τις μηχανές από καιρό, αλλά παίκτη δεν κλείνουν. Συζητήσεις με τον Ζοάο Φέλιξ (σ.σ. έκλεισε στην Τσέλσι), σκέφτηκαν και τον Ολιβιέ Ζιρού. Η μπίλια δεν έκατσε πουθενά. Ο Έρικ Τεν Χαχ σαν ν' ακούει έναν Έλληνα να του λέει "...παπούτσι απ' τον τόπο σου..." αποφασίζει να κινηθεί για τον Βουτ Βέγκχορστ. Ο Ολλανδός επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπεσίκτας από την Μπέρνλι. Περίπλοκο.

Εν τέλει βρίσκεται η οικονομική φόρμουλα (σ.σ. γύρω στα 3 εκατ. ευρώ) και ο Βέγχορστ συνεχίζει με δανεισμό στο Μάντσεστερ (σ.σ. από την Μπέρνλι). Για να ξεκλειδώσει, όμως, η υπόθεση οι Τούρκοι πρέπει πρώτα να πάρουν τον αντικαταστάτη του υψηλόσωμου φορ.

Και πού κάθεται; Όπως όλα δείχνουν στον Βινσέντ Αμπουμπακάρ. Ο αρχηγός του Καμερούν ήταν για λίγες μέρες συμπαίκτης του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, αλλά η διοίκηση των Σαουδαράβων τον ειδοποίησε πως δεν θα παίξει πλάι πλάι με τον Πορτογάλο, καθώς έπρεπε να ελευθερωθεί μία θέση ξένου και την πληρώνει αυτός με λύση συμβολαίου.

Εφόσον ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω ντιλ (γιατί είναι και πολλά) με χαρτιά και υπογραφές θα έχει δημιουργηθεί ένα μυθικό ντόμινο. Το timeline έχει ως εξής:

  • Η Γιουνάιτεντ τελειώνει με τον Ρονάλντο
  • Ο Ρονάλντο πάει στην Αλ Νασρ
  • Η Αλ Νασρ διώχνει τον Αμπουμπακάρ
  • Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Βέγκχορστ
  • Ο Βέγκχορστ για να φύγει πρέπει η Μπεσίκτας να πάρει επιθετικό
  • Η Μπεσίκτας πάει για τον Αμπουμπακάρ
  • Ξεκλειδώνει του Βέγκχορστ στην Γιουνάιτεντ

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο πρόεδρος Νάσερ Αλ Κελαϊφί θέλει να μπει στην Αγγλία

Παρί: Ένας 16χρονος "καπαρώνει" την περίπτωση Ουναχί

Λεβαντόφσκι: Διαμάχη για εκβιασμό με τον πρώην ατζέντη του και παίκτη του Ηρακλή

News 24/7

24MEDIA NETWORK