Λιβάκοβιτς: Κοντά σε ομάδα "έκπληξη" βρίσκεται η αποκάλυψη του Μουντιάλ

Σε συζητήσεις με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ντομινίκ Λιβάκοβιτς βρίσκεται η Βιγιαρεάλ, χωρίς να υπάρχει τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Croatia's goalkeeper Dominik Livakovic, celebrates after his teammate Marko Livaja scores his side's second goal during the World Cup group F soccer match between Croatia and Canada, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
ο τερματοφύλακας της εθνικής Κροατίας Ντομινικ Λιβάκοβιτς AP

Μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ ήταν ο τερματοφύλακας της εθνικής Κροατίας, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να τερματίσει στη τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Κροάτης απασχόλησε πολλά από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια συμφωνία και πλέον, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Βιγιαρεάλ έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των Κίτρινων Υποβρυχίων και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αλλά η ισπανική ομάδα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του και δεν θα τα "παρατήσει" τόσο εύκολα.

Στη λίστα της Βιγιαρεάλ βρίσκεται και ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ, Νταβίντ Ραγιά , περίπτωση όμως που δεν αναμένεται να προχωρήσει εξαιτίας των απαιτήσεων της αγγλικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτή είναι η πρώτη εισήγηση του νέου "αφεντικού" για τη μεσαία γραμμή

Νάπολι, Ντε Λαουρέντις: Ο πρόεδρος προσπαθεί να τον δελεάσει "αντιποδοσφαιρικά"

Ντι Μαρία: Η παλιά του "αγάπη" θέλει να τον φέρει πίσω 13 χρόνια μετά

News 24/7

24MEDIA NETWORK