Νάπολι, Ντε Λαουρέντις: Ο πρόεδρος προσπαθεί να τον δελεάσει "αντιποδοσφαιρικά"

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλει τον Λουίς Ενρίκε και προτάσει στις διαπραγματεύσεις τις ομορφιές της Ιταλίας.

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis arrives at the Lega Calcio headquarter to attend a meeting, in Milan, Italy, Wednesday, July 4, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Νάπολι ξέμεινε από προπονητή μετά από το διαζύγιο με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και έχει βγει στην αγορά για να βρει τον άξιο συνεχιστή του πρωταθληματικού Ιταλού. Ξεκάθαρα, στόχος των Ναπολιτάνων έχει γίνει ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα και της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.

Ο Ντε Λαουρέντις, μάλιστα, στις δηλώσεις του δεν έκρυψε ότι έχει γίνει προσέγγιση στον συγκεκριμένο κόουτς.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών πέταξε και ατάκα κατά τη διάρκεια των λεγόμενων του στο Rai και αφορούσε τις ομορφιές της Ιταλίας που παρόμοιες δεν θα βρει ο Ισπανός.

"Σίγουρα ο Λουίς είναι κορυφαίος προπονητής. Συζητήσαμε αλλά μπορώ να σας πω ότι έχει στο μυαλό του ομάδες της Premier League. Είπα πως δεν θα βρει το ίδιο φαγητό και τέτοια μέρη άλλου. Η Premier League, όμως, είναι περισσότερο ελκυστική".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Ενρίκε θέλει να ξέρει από την πλευρά της Νάπολι πώς θα είναι διαμορφωμένο το ρόστερ και ειδικότερα με τους: Κβαρατσχέλια, Όσιμεν και Κιμ που και οι τρεις φλερτάρουν με την έξοδό τους από το κλαμπ το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Βόμβα! Η Αλ Χιλάλ σπάει όλα τα κοντέρ και του προσφέρει 1,2 δις

Μπενζεμά: Έχει στα χέρια του αδιανόητη πρόταση και σκέφτεται το "αντίο"

Ενρίκε: Αυτές είναι οι απαιτήσεις του για να πει το "ναι" στην Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK