Βuzzer beater: Τρίποντο στην εκπνοή ο ΠΑΟΚ!

Πέλκας για...τρεις! Με γκολ του Ελληνα άσου στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ο ΠΑΟΚ λύγισε τον υπέροχο Πανιώνιο με 1-0 στη γεμάτη Τούμπα. Απαράδεκτη χειρονομία από το σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά και δίκαιη αποβολή. Δύο δοκάρια ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε με αγχωτικό τρόπο στις νίκες, μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου στην Τούμπα, για την 25η αγωνιστική. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να περάσουν 94 λεπτά αγώνα, τα 17 εκ των οποίων με παίκτη παραπάνω, μετά τη σωστή αποβολή του Οικονόμου στο 77' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο «δικέφαλος του βορρά» αναζητούσε την επιστροφή στις επιτυχίες μετά τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ και τελικά κατάφερε να επιβληθεί του μαχητικού Πανιωνίου, με την κοντινή προβολή του Πέλκα στο δεύτερο δοκάρι μετά από γυριστή κεφαλιά του Μυστακίδη στο πρώτο δοκάρι. Ο σκόρερ μάλιστα αποβλήθηκε (σωστά) μετά το γκολ που σημείωσε, καθώς πανηγυρίζοντας έπιασε τα γεννητικά του όργανα.

Στο παιχνίδι που είχε προηγηθεί και οι δύο ομάδες είχαν καλά διαστήματα στο ματς, με τον ΠΑΟΚ να μετράει δύο δοκάρια, ένα με τον Μπίσεσβαρ στο 48' μετά από σουτ από το ύψος της περιοχής κι ένα με τον Σάκχοφ στο 90', ο οποίος έπιασε την κεφαλιά από την «καρδιά» της περιοχής, αναγκάζοντας τον Γιαννιώτη να αποκρούσει με υπερένταση στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του.

Για τους «κυανέρυθρους», οι Κόρμπος (με κεφαλιά) και Γεσίλ (κοντινό πλασέ) θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στο πρώτο μέρος, αλλά στάθηκαν και οι δύο άτυχοι.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (80΄ Πέλκας), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ενρίκε (84΄ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (75΄ Αθανασιάδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Γκιότα, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούρας (75΄ Ταποκό), Γιεσίλ (86΄ Σαββίδης), Μασούντ (90΄+3΄ Μαχμούτοβιτς).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK