Λίβερπουλ: Ανοιχτό του Βαλβέρδε, στα ύψη οι απαιτήσεις του Πέρεθ

Πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ κατέθεσε η Λίβερπουλ στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, με τον Πέρεθ όμως να ζητάει 100.000.000.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μία βόμβα μεγατόνων θέλει να ενεργοποιήσει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail που επικαλείται και η El Nacional.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, οι "κόκκινοι" έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά του Φεντερικό Βαλβέρδε, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ όμως να απαντά άμεσα αρνητικά και να ζητά για την παραχώρηση του παίκτη ποσό που αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ

Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ έχει ήδη ενεργοποιήση το σχέδιο "ανοικοδόμηση" με την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ από την Μπράιτον αντί του ποσού των 40.000.000 ευρώ ενώ κάνει προσπάθειες και για την ενίσχυσή της στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Ο Γάλλος σταρ ξεκαθάρισε τα πάντα για την περιβόητη επιστολή

Κανσέλο: Γύρισε στη Σίτι αλλά ήδη "έφτασε" πρόταση από την μεγάλη αντίπαλο

Σίτι: Το αδιανόητο ποσό που θα βάλει στα ταμεία της μετά το τρεμπλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK