Λίβερπουλ: Το εντυπωσιακό βίντεο - καλωσόρισμα στο νέο "10αρι"

Την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ ανακοίνωσε η Λίβερπουλ με ένα εντυπωσιακό βίντεο, με τον Αργεντίνο μάλιστα να παίρνει το νούμερο 10.

Brighton's Alexis Mac Allister celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the AMEX stadium in Brighton, England, Thursday, May 4, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, Αλέξις Μακ Άλιστερ , πανηγυρίζει AP

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η πρώτη μεταγραφή της Λίβερπουλ καθώς οι "Κόκκινοι" με ένα αρκετά πρωτότυπο βίντεο με άρωμα... Αργεντινής, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ, με την Λίβερπουλ να κερδίζει τη μάχη για την αποκτήση του, βγάζοντας από τα ταμεία της μάλιστα, ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ, παρά τα σενάρια που ήθελαν το deal να κλείνει στα 60.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Μακ Άλιστερ επέλεξε τον αριθμό 10, ο οποίος τη τρέχουσα σεζόν έμεινε στα πιτς μετά από την αποχώρηση του Σαντιό Μανέ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Άμραμπατ: Ο Νόρντιν έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του Σοφιάν

Μπαρτσελόνα: Αυτές είναι οι δύο προτεραιότητες του Τσάβι μετά το "όχι" του Μέσι

Νεϊμάρ: Αυτοπροτάθηκε στη μεγάλη του αγάπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK