Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόταση 107 εκατ. για κορυφαίο σκόρερ

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν αναμένεται να δείξει το ερχόμενο καλοκαίρι η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Γιούργκεν Κλοπ και να κάνουν τα πάντα ούτως ώστε η Λίβερπουλ να ανέβει πάλι στην κορυφή της Premier League φέρεται πως είναι οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες της ομάδας.

Μεγάλος στόχος είναι εδώ και καιρό ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για τον οποίο όμως οι συζητήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμένεται να συνεχιστούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και η Sun, η Λίβερπουλ αναμένεται, παρά την απόκτηση του Κόντι Χάκπο, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά και αυτή του Ντάρβιν Νούνιεζ το περασμένο καλοκαίρι, να κινηθεί και για άλλο επιθετικό.

Ο λόγος για τη μεγάλη αποκάλυψη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, Βίκτορ Όσιμεν ο οποίος σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο με τη φανέλα της Νάπολι κάνοντας όλη την Ευρώπη να μιλάει για τα κατορθώματά του.

Για τον ποδοσφαιριστή εκτός από τη Λίβερπουλ, έντονο ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και η ομάδα της Γιουνάιτεντ η οποία ψάχνει διακαώς τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Όσιμεν τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει σημείωσει 18 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της πρωτοπόρου της Serie A.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Βάζει πωλητήριο στα αστέρια της αλλά κρατάει παίκτη που της κόστισε 37 εκατ.

Αταλάντα: Ο "νέος Χάλαντ" είναι από τη Δανία και κάνει τα 100μ. κάτω από 11 δευτ.

Λουκάκου: Έγινε viral, όχι για κάποιο γκολ αλλά επειδή στόλισε τον Μπαρέλα με πολλά "μπιπ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK