Βραζιλία: Ο ειδικός ρόλος του Ρονάλντο για την πρόσληψη του επόμενου προπονητή

Η Βραζιλία δεν έχει βρει το διάδοχο του Τίτε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναμένεται στην Ευρώπη για συναντήσεις.

FILE - Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario waves to the crowd before a World Football Summit conference, in Madrid, Spain, Sept. 25, 2018. Less than year after Ronaldo got involved with the Cruzeiro club, it has made it back into the country's top soccer league. The Brazilian team clinched a top-four spot in the second division on Wednesday, Sept. 21, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Το αγαπημένο "φαινόμενο" AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες αναμένεται σύντομα στην Ευρώπη για μπαράζ συναντήσεων ώστε να κλείσει τον επόμενο προπονητή της Σελεσάο. Ο διάδοχος του Τίτε δεν έχει κλειδώσει ακόμα...

Μάλιστα, όπως αναφέρει η UOL Esporte σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση του εκλέκτορα αναμένεται να παίξει ο Ρονάλντο. Ο Ροντρίγκες έχει προσλάβει το Φαινόμενο ώστε να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις.

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν Μέσο, θα δώσει το παρών στη συνάντηση του Προέδρου με τον Λουίς Ενρίκε ο οποίος αποτελεί στόχο. Ρονάλντο κι Ενρίκε έχουν καλές σχέσεις και η παρουσία του στις διαπραγματεύσεις είναι καταλυτική.

Πάντως, ο πρώην τεχνικός της Μπάρτσα και της εθνικής Ισπανίας δεν παίζει μόνος του καθώς οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να ελπίζουν σε περίπτωσεις όπως αυτές των Πεπ Γκουαρντιόλα και Κάρλο Αντσελότι. Ο Ζιντάν από την άλλη φέρεται να έχει αρνηθεί την προοπτική να κάτσει στον πάγκο της Βραζιλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Πώς είναι οι φυλακές που οδηγήθηκε ο Βραζιλιάνος

Ντάνι Άλβες: Η στιγμή που το μεταγωγών οδηγεί τον Βραζιλιάνο στη φυλακή

Ρεάλ: Καμαβιγκά για δανεικός σε Άρσεναλ ή Τσέλσι; Ο ατζέντης του απάντησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK